Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om nån jag inte blev kär i fast jag försökte

Jag sade
det finns inget sprudel i dig vännen
ingen upptågslust
inga tequilarace

jag sade
jag känner mig så smutsig
i din renhet vännen
jag blir aldrig lika nydiskad
som din disk
lika dammfri som dina hörn

du sade
what you see is what you get vännen

jag vet det och jag tror
jag är för krokig för din raksträcka
för matt för din blankhet
men jag ville verkligen
sugas in i ditt dammsugarjag
och låta dig moppa upp mig
från mina skitna golv

men mitt hjärta är en sådan dålig retoriker
och du är så slätstruket nypressad
det finns inget oborstat vilt i ditt hår och dina händer
mer jag försökte verkligen
falla handlöst för dig




Fri vers av Lou
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-03-28 20:48



Bookmark and Share


    BrokenHearted
'jag vet det och jag tror
jag är för krokig för din raksträcka
för matt för din blankhet'


klockrent!!!!
2006-03-28

    Magdalena Svensson
fint.
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou