Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De andra liksom försvann

Jag låtsas styrka
och rak rygg
äter lite mindre än jag brukar
och tränar lite mer

vill ge en
jab cross jab
till prestationsångesten

som om den skulle flytta på sig

inga själv-hjälps-böcker
hjälper mot det här

jag sitter ensam i min
tillrättalagda lägenhet
och hör hjärtat rassla omkring
i tomheten i mig

jag är ett skämt
men det finns ingen
humor i det här




Fri vers av Lou
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-04-21 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou