Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babydolls

Jag lallar runt på Åhléns vid Fridhemsplan
Där jag gjorde skitjobb ett par dar
För att jag behövde pengarna
(trodde jag)
jag tittar på nåt
kort, tajt, rött
som skulle klä mig
(tror jag)
det är barnkläder visar det sig
när jag letar efter min storlek

Amy Dimond ser ur som vuxna kvinnor
Eller om det är vi som ser ut som hon
Jag kan refrängen i hennes hit
tydligen

Jag tänker på Twiggy
Och Anna Nicole Smith
Och Lolita
Och Harriet Bosse
(av nån jävla anledning)

så poänglöst med ikoner
sån rastlös irritation
på Åhléns Fridhemsplan
jag kanske borde kapitulera, retirera

brasiliansk vaxning
och spetstrosor med disneydjur
det är aldrig för sent
att bli någons flickhustru

men jag har alltid längtat
efter att bli 40





Fri vers av Lou
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-05-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou