Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är felprogrammerad

Du galloperar fram
Genom skogens snåriga stig
Medan jag följer med
som ett viljelöst
12-stegs program.

Som en dyslektisk
bokstavskombination
med felstavat förflutet

Mitt huvud är felprogrammerat
Annorlunda än andras
Jag vet det
Minnena spelas upp
Ett efter ett annat
Som om någon tryckt på
'Visa bildspel'
Och jag har ingen Stop-knapp.

Dessa bilder mina ögon har tagit
Varannan sekund
Som en vidrig autoinställning
Som en stumfilm
Bortsett från de hemska ljuden
Mina öron aldrig kommer glömma

För evigt fasttatuerade i mitt inre
Som en förbannelse inte ens tiden kan bleka.

Ifall din valnötsstora hjärna kunnat
Hade den säkert tänkt
Att det vore bättre ifall jag flyttade
Till en egen galax
Men nu är du bara nöjd
För att jag låter dig bestämma tempot
För en gång skull.




Fri vers (Fri form) av EilahtanM
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-26 12:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en gudinna
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM