Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ni som känner mig, förmedlar detta en passerad kännsla som inte tynger mitt sinne just i denna stund, den tynger mig mindre direkt genom vänner och okända, men var så säker på att i mitt förflutna var detta vardagens smärta, nu så är det blått en krus


Amorrhexis; Amorptosis

Järnet smällter långsamt i din mun
smaken bländar ingen ting
när du slickar dina läppar
smakar järnet ut av salt
Där står du ensam i din sorg

hösten har slagit hårt

Där dör en vacker blomma
där faller trädets löv
Apoptosis, Apoptosis

Där bländar ingen ting
ty ljuset är borta
där blåser vinden hårt
ty muren är borta
Där står en ensam,
Apoptosis, Apoptosis

Amortripsis; Stackars barn
där står trädet fyllt med sår
men snart så kommer vintern
den eviga dvalan
snart så kommer snön
och inga tårar faller

Och i det oänldiga står trädet tyst och stumt




Fri vers av Kristian Horn
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-03-30 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn