Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med vin spär jag mitt blod

med vin spär jag mitt blod
med vin duperar jag själen
försöker muta mig till levnadsmod
inför sista tiden

i vinet doppar jag brödet sen
det jag äter till ost framemot måltidens slut

och till desserten
som jag måhända tar
till glass och hjortronsylt
skall jag då njuta
ett stänk i ett glas madeira




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-19 10:27



Bookmark and Share


    Melona
Livselexir!

Det är bra med vin. Det rusar i både hjärta, själ och blod.

Du har både utsikt och insikt.
Lev med båda synerna!
Du kan och törs!


2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP