Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sensommarvågor

sensommarvågor smeker kust och jag dränker mig i sälta medan tången gungar och luften genljuder av läten från tärnor som flytt
genljuder av tid
vilken sommar
vilket år
när föddes jag egentligen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2014-08-26 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP