Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag snubblade

jag snubblade
och det gnistrade av stjärnor
röt av jord
djävlar anammat
min fot

hur skall jag nu kunna åka vasaloppet
cykla vättern runt
och simma i vansbro

helvete
jag måste stanna hemma
leva i ro




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-26 20:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
temperament har vi här! Bravo!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP