Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som i sammet

som i sammet klär vi in oss i kvällens mystik
andas trasten
i slutet av augusti
sista värmen släpper vi in i huset
tänder sensommarljus
tar ett glas
innan vi säger godnatt
dörren
stänger vi aldrig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-26 21:21



Bookmark and Share


  Sanna Forsman
En vacker förmedling.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP