Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syrstyst

sensommarkvällen skickar sina dofter
sprider sina frekvenser i atmosfärn
näsborrarna vidgas men hjärnan hör inga ljud
som att vårtbitarna inte längre finns
men de gnider sina vingar och luften genljuder naturligtvis fysiskt av deras sång
jag vet det
men fan jag hör ju inget
jag hörde ju förra sommaren

en närvaro som en ickenärvaro

är det så här att vara död




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-27 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP