Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränkta ord som kunde blivit verklighet


När orden kommer nära
Vill han komma bort
Och stanna kvar
I all oändlighet
Fruktlösa försök till tydlighet
Slarvas bort i ett virr-varr av kantrade drömmar

Rättat stavfel läggs undan
Koms ihåg
Tills dagen efter
Då handen höjs och minnet svikit.

Dränkta ord som kunde blivit verklighet.

Din hand är både mjuk och hård.




Fri vers (Fri form) av Sleepybulldog
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-12 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog