Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden


Fågeln tittar i pölen

Han ser ingenting säger han

Titta igen

Din fjäderdräkt glänser

Dina ögon gråter

Din själ darrar

Nej

Det är dig själv du vill att jag ska se








Fri vers (Fri form) av Sleepybulldog
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-18 16:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog