Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske bäst för dig, för oss?


Jag håller dig om ryggen

Fast du inget förstår

Jag vill älska

Vagga tryggt

Somna nära

Fast du stöter mig bort

Din hand är varm

Och otrygg

Våra barn vill ha din närhet

Du visar dem inget

När vinden blåser

Du vill flytta bort

Kanske enklast så

För dig

För oss?




Fri vers (Fri form) av Sleepybulldog
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-02 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog