Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var kär i honom hela dagen



Jag var kär i honom hela dagen
men så fort han gick
blev vita väggar lika tysta som förut.
Och mörkret lika djupt och svart

För den förtrollningen du en gång hade över mig
verkar bruten och tyst
om man gämför med något annat..

och ibland biter jag mig i läppen en extra gång
innan jag slår Ditt nummer.
för jag vet att allt kan gå för långt
den spänningen jag söker, kan bli förbjuden.

Jag vet att det alltid kommer vara vi
jag är fortfarande kär i dig älskling
men ibland mår jag bättre av någon annan...




Fri vers av dofta
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-04-02 14:26



Bookmark and Share


    livräddaren
riktigtriktigt bra!känner igen mig!
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta