Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du, hur gör du?


nyckeln?

det har aldrig kännts så här förut
vad gör du med mig?
hur bär du dig åt?

jag har aldrig flugit så här högt förut
kan du mäta avståndet?
när ska vi landa?

du rör om i mina tankar, ja i allt inuti mitt huvud
hur kommer du in?
har du nyckeln till alla mina rum?

är det du som är nyckeln?




Fri vers av Karin I
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-04-03 16:20



Bookmark and Share


  Davidoff
Ja hur gör dom?

Det finns någon som har nyckeln till alla mina rum och den känslan är härlig tycker jag
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I