Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det liv jag aldrig fick leva


Det liv jag aldrig fick leva

Det påminns mig emellanåt
På pendeltåget en regntung måndag
Hur jag saknar livet
Ett dis av längtan och ofullkomlighet gör konstigt nog att jag inbillar mig att jag ser klart

Vill resa
Träffa människor
Prova nya jobb
Vara den
Jag egentligen är

Har fastnat i en roll
Som inte klär mig

Jag är vildare, mer nyfiken, riskbenägen, längtande än så här.

Ansvar för hus, renoveringar och barn. Det kväver mig. Det måste gå att göra detta korta liv roligare.

En ångest över att plötsligt förlora någon jag älskar, eller för den delen mitt eget liv, bara att snudda vid tanken ger mig svindel. Jag är inte klar ännu.

Jag är inte klar.

Vill mer.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Sleepybulldog
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 09:08



Bookmark and Share


    prima donna
Mycket tänkvärd text, ja vi lever bara en gång
2014-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Dessvärre mångas vardag.
2014-10-06

    AA VIP
Tänkvärt...
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog