Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att återvända hem

Glas som skålar
Bestick som klingar
mot finporslin
Ögonpar som möter
andra ögon
munnar som ler

Vi är hemma
och tillsammans

ostadiga ben
och skrattsalvor som avfyras
ett efter ett
och ibland i kör

Ner på byn
för det traditionella
Hur är det nu för tiden
Är du gift
Har du barn

Med människor vi egentligen
inte bryr oss om
Får tiden att gå
Tills vi äntligen råkar på
denna någon
det faktiskt är kul att se igen
på riktigt

En sista öl på lokala Harrys
fast klockan är 5 i stängning
Lampor som tänds
samtal som inte vill ta slut
minnen som diskuteras
på en hempromenad
som är längre än nödvändigt

För att kvällen inte ska ta slut
riktigt än

Kram
Hej då
Det här får vi göra om

Och att faktiskt mena det.




Fri vers av EilahtanM
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 13:01



Bookmark and Share


  EilahtanM
Tack så mycket, Cathy!
2014-10-12

  catharina.jerbo VIP
just så! fint beskrivet!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

EilahtanM
EilahtanM