Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets album

Jag vill fotografera livets bilder. Med dig och mig

Vandrande genom skogen
Fnissande genom natten
Spatserande genom staden

Hålla din hand när stormen river
Smeka din kind när natten blir dag.

Se dig åldras
Ett barn i ditt knä
Förälska mig i nya rynkor

Jag vill skapa ett album. Med oss.




Övriga genrer av *Aurora*
Läst 288 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-20 11:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker text!
2014-10-21

    ej medlem längre
Otroligt fint skrivet.
2014-10-20

    Bo Malte
fint...
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

*Aurora*
*Aurora*