Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepparkaksbak för vuxna

Torra ingredienser
blandas med glansigt smör

En avvägd mängd kryddor och sötma
bildar min deg

Knåda mig länge under dina fingrar
tills jag blir mjuk och villig

Forma mig till vad du vill
grädda mig med din hetta

Spritsa din signatur

och

Ät mig med vördnad




Fri vers av *Aurora*
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-08 23:08



Bookmark and Share


  Eliza-69
Nice..härligt bak ;)
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

*Aurora*
*Aurora*