Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

ett jag
för länge sedan lämnad
skärvorna skaver njutningsfullt
mot nuets minnen

det som inte blev
- men var




Fri vers av Thoorbiern
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-05 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoorbiern
Thoorbiern