Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årsdagen

hastigt kastade du loss
for iväg över sjön
med dödens segel hissade
trotsande de mörka vågorna

undrar
varför stannade vi på land

den skummande vågen
bryter när den är som mäktigast
du lämnade just då

vågor kommer aldrig tillbaks




Fri vers av Thoorbiern
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoorbiern
Thoorbiern