Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soltörstande

 

Prydnadskålen samsas

med pumpan på trappan

de tisslar och tasslar

när jag går förbi

med mina matkassar

och jag tycker mig höra

att de hälsar mig

välkommen hem

 

Jag behöver också hitta

en plats i solen

 

 

 

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-05 11:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det där tisslandet...jag vet precis vad de säger:
- Välkommen hem du fina goa!
2014-11-06

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt är bara sååååå god! Grattis!
2014-11-05

  Bo Himmelsbåge
En fin, strålande, välkommande solskenshälsning...
Behövs så väl... denna mörka årstid...!

2014-11-05

  Maj-Lis VIP
Så fint
2014-11-05

  ResenärGenomLivet
Soltörstande...jaaaaa...
härlig text...
2014-11-05

  ULJO
Bra förmedlat
2014-11-05

  Bibbi VIP
Så fint formulerat.
2014-11-05

  Lars Hedlin
Så härligt ;) Gillas!
2014-11-05

  Chawa VIP
Sökande efter värme... Ja jag tror du hörde deras budskap så sant och rätt! Och när jag ser den fina bilden tycker jag mig höra detsamma som du..! Fint och tänkvärt!
2014-11-05

    Dan Myrbeck
Lättsamt, elegant.
2014-11-05

  anits VIP
Så fint och målande skrivet, och
vilken fin bild!
2014-11-05

    Birgersdotter VIP
Mysigt
2014-11-05

    Bo Malte
fint...
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP