Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer till bilden än vad ögat möter


askan

vad gömmer askan?
brokig berggrund




Övriga genrer (Aforism) av Maxwell Cale
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-19 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale