Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett modifierat foruminlägg, lite trivialt möjligen


treradarens medelmåttiga triviala liv

treradarfamiljens två äldre syskon letar efter sin lillebror
den odramatiska förlängningen:
enradaren bestämde sig för att omfamna sina syskon ovan




Övriga genrer av Maxwell Cale
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-20 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale