Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarligheten

Vålnad i din mammas kläder
Med guldtänder och unken andedräkt
Hon säger att hon förstörde kärleken
Men är hon verkligen osäker på det? Vem vet inte...
Hennes armar trevar efter månen och öronen skriker HÖGT
Blod och urin rinner ur den spetsade politikern
Efter en morgon i kvällens stadsmiljö kantad utav pulver i vinden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Exuberance
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance