Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sorgen att förändras, om att vara tvugen att växa upp och saknaden efter den tid då man fortfarande trodde på sagor. -även ett intressant försök till att skriva en dikt som rimmar.


Drömmar ur det förflutna

Drömmar ur det förflutna,
jag saknar er.
Förglömda och förlupna,
allt jag inte längre ser.
De hjältar och drakar
från min svunna tid.
Över mig, ingen vakar eller reser sig för strid.
Jag ber till er, evighet!
Jag ber varje sekund
att få glömma bort denna verklighet,
och att få vila i mitt land en liten, liten tid.




Fri vers av Dragonmind
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-04-10 09:58



Bookmark and Share


    Allan_i_Dalen
barndomsdrömmar måhända, med fantasi och drakar,
jag är påväg ditåt nu, skall du hänga på?

bra rimmat, gillar själv rim. en utmaning som kanske ligger framöver
är att skriva en rimmad text där alla raderna är uppbyggda i samma mönster,
så de blir lika långa.
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Dragonmind