Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ru

Skatan som löpte ifrån autostradan
Med en vingspets trasig
Kom till mitt fönster

Jag såg honom
något rund
och öppen mot det blå

Han gick med stora fötter
Och välte liljor

Jag gödde Ru
Han lyfte buren
ur mitt hjärta!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-04 22:31



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
tolkar det som att när man hjälper varandra blir man fri
2015-03-06

  Lars Hedlin
Tankeväckande
2015-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke, känsla och fantasi.
Sista stycket förmedlar befrielse.
2015-03-05

  Anne G
Den satt!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP