Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker är inte vad man tror att det är!


Mitt val?

Ensam
Övergiven
Slagen
Kvarlämnad

Var det ditt eller mitt val som ledde till det här?

Mitt säger du!
Mitt?

Om det var mitt val, varför ler jag då?




Fri vers av the_Misery13
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-04-14 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13