Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm igår natt


Terminal nr 4 : Utryckning





som morbror är jag


barnvakt ikväll när plötsligt


måste flyga bort




till jobbet, men kan pojken


sväva ensam fem timmar?!?!?




*    *    *


*    *    *




Nix, ej en sekund


överger jag vårt hjärta


ringer till brandkår




- varför dröjer syrran så?!?!?


har ju aldrig hänt förut

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 21:24



Bookmark and Share


  Nanna X
en samhällsekonomisk lösning - medan brandmännen väntar på utryckning kan de sitta barnvakt. börjar det brinna får ungarna åka brandbil : )
2015-06-03

  Hans Christian
Missade Tankaformatet. Otroligt snyggt skriven.
2015-06-02

  Hans Christian
Snyggt med "sväva".
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP