Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låtit mig inspireras av tranströmer (bevare hans minne) & också skrivit en alldeles meningslös haiku om naturen. glad midsommar gott folk


Smörgåsbord

Regnvåta klippor
som av aluminium,
sterilt blänkande

Hela havet är
prasslande plastfolie
Inga djur finns kvar.

Rosenknoppskrabbklor
och pärlemorsmusselskal
plundra allihop!




Bunden vers (Haiku) av strndbrgfkr
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-20 10:56



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Haha! Ja, när människan ska äta, blir det ofta brutalt mot naturen...
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

strndbrgfkr
strndbrgfkr