Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 st inbilsk idealism


släpp!

1.
ett hus behöver bara dörr & fönster
fönster för att titta ut & se: utanför
finns kanske nåt annat än det här tomma huset!!
och dörren för att gå iväg

2.
lägg undan huvet
grunden för att skriva är HÄNDER
eller BLINKNINGAR om händer saknas...




Fri vers av strndbrgfkr
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-10 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strndbrgfkr
strndbrgfkr