Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vänner

De hade så mycket gemensamt nu
trots allt
hon hade sin hund
och han sin frånskilda kvinna
med vuxna barn

Hur går det för henne
Jo det går mycket bättre nu
efter att jag bytte foder

Tystnaden är vilsam
inte alls som förr

Ögon
andas in
håller kvar
tystnaden




Fri vers av Gråfot
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-13 06:45



Bookmark and Share


  Trädskugga
Perfekt komposition med bra fokus och "knorr"! :)
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gråfot