Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En silvernål

En silvernål
for genom rymden

Med våldsam kraft
slog den ner

bland frusna löv
på min barndomsplanet




Fri vers (Fri form) av Gråfot
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-27 19:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart !
2016-03-31

  Varja Askeland
Vacker!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråfot