Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongen med allt jag ville ha

Stadens ljus under din balkong i svarta kläder
Utan tidsuppfattning
Som ett berusat extas men så negativt
att jag inte ens kan slåss om kontroll
för min världsuppfattning

Jag kan röra allt utom mig själv
Förstöra allt som alldeles för känsligt porslin
Är du ledsen för oss?
För att jag rörde dig i tröstlösa nätter?
Eller som jag?

Du sa att du skulle älska mig
Bara jag slutade
Och jag tittar fortfarande mot din balkong
Ursäktar att jag gjorde det
Nu när ingen håller löften som du




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-03 18:19



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Så vackert.
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP