Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynastin

En tystnad så ögonen tåras,
ett tryck över bröstet
som lyfter allt från mig igen
Bara falla,
så fort att jag inte kan andas
För jag är så oinspirerat nära kanten,
där stjärnorna kommer fram från sina vrår
Och solnedgången stjäl mig med




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-20 21:14



Bookmark and Share


  florissants
Du är bevakad.
2024-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP