Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysk

Det är helt enkelt för perfekt,
för att inte känna det nu
De två länderna av att
slappna av, och den fallande ångesten
En återskrivning,
som hur en spådom
alltid ser annorlunda ut i efterhand
Precis som åldrandet

Den misstänksamma blicken,
men det är alltid hybrisen i sagorna
I verkligheten är det mer
att glömma bort tiden




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-11 15:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ksym'skt skrivet?
;)


2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP