Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laboration duration

Laboration duration

Du varar
Gult, kletigt - i.h.å.l.l.a.n.d.e

Runtom hörnet
Skymtar skogsrået med
Vidgad blick och höjt huvud

Backar tyst bakåt
Tills en gren knäcks

Och paniken utbryter
Slungar dig bort - bakåt
Tillbaka in i skogen




Fri vers (Fri form) av Sleepybulldog
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-26 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog