Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten du är



Stångar mig uppåt
Svingar mig inåt
Lutar mig över

Kastar mig bakåt
Ramlar åt sidan

Surt

Slungas i väggen
Tittar i djupet
Kantrar av längtan

Famlar i mörkret
Greppar min lykta

Ser

Lustar mig över
Känslan som kommer
Liten du är




Fri vers av Sleepybulldog
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog