Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På promenad med min självförsvarsspray

På promenad med min självförsvarsspray
känner jag mig trygg i långa gränder

Fläkten av frihet i en enda burk
utan att synden ska ta mig i nacken

Jag är beredd att sprida smärtan
till den som försöker gripa min blygd

Sjuka själar med maktmissbruk
ska inte förstöra mina ensamma nätter




Fri vers av Deni
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-14 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni