Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röstprov


en talgoxe sjöng
med spröd röst idag, längtan
till en bättre tid

våren som ska möta oss,
jag provar också min röst




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-10 13:57



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin skriven tanka!
2016-01-19

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2016-01-14

  Linda CH VIP
Finstämd och förhoppningsfull!
2016-01-12

    Dan Myrbeck
Ja, det gäller att överrösta
olyckskorparna!
2016-01-11

  Anya VIP
hahaha Härligt. Jaa nu kan man få börja känna vårvibbar. köpa sig en bukett tulpaner och lyssna på talgoxen. Den sjunger så fint...blir alltid lika glad när jag hör den i januari. Tack för texten som blommar inuti.
2016-01-11

  ResenärGenomLivet
Fin tanka om längtan...
2016-01-11

  Bo Himmelsbåge
Härligt med de första vårtecknen från fåglarna med längtan i rösten...!
Jag provar också min röst ...
kviddevitt...!
2016-01-10

  Monika A Mirsch VIP
Din röst ljuder genom mina stilla ljuskaskader från 11.em till 13.em. Och jag lyssnar!
2016-01-10

  Chawa VIP
Välklingande ljuder längtan i både ord och bild!
2016-01-10

    Birgersdotter VIP
Finstämd dikt.
2016-01-10

  Respons VIP
Förhoppningsfullt!
2016-01-10

  Bibbi VIP
8:19-22 i Romarebrevet.
2016-01-10

    ej medlem längre
Fåglar som människor längtar efter ljuset, men än så är det långt till vår...än så är det vinter...
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om längtan efter våren!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP