Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lek med ord vid taktfast gång i kyla (eget foto)


Formar flertal (f-ord)


Frosten fångar
fingrar fötter
fejset fryser
fetvadd fordras


Farligt felsteg
fixar fullgod
fysisk fäktning
funkar felfritt


Följer fortsatt
fruktbar färdväg
fridfull framtid
frestar fjärran


Festlig fika
framför fönstret
fina filten
flådig fullträff

 

 

 




Bunden vers av Eva Helene VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-15 13:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket skickligt!!
2016-01-19

  anits VIP
En härlig ordlek med ord som börjar på F!
2016-01-19

  Linda CH VIP
Detta gillar jag! Fantasifull fiffig fartfylld färd!
2016-01-18

  Lars Hedlin
Gillas :)
2016-01-17

    ej medlem längre
Fin, fenomenal, frostig fredagstur!
2016-01-16

  ResenärGenomLivet
Kul ordlek som berättar utmärkt...
2016-01-16

  Bibbi VIP
Kul.
2016-01-15

  Staffan Nilsson
Mycket snälla f-ord ....
2016-01-15

  ULJO
Fantastisk fint formulerat
2016-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt fint förmedlade f-ord!
Fullträff.
2016-01-15

  Bo Himmelsbåge
Fint foto får frostig fägring!

Fy Fabian, vad fantasifullt!

En hel novell utspelas med hjälp av några fullödiga f-ord!

Fantastiskt fångat!
2016-01-15

    ej medlem längre
Finurligt!
2016-01-15

  Anya VIP
hahaha Vilken fin du får till. Bra rytm och pricksäkra ordval. Tycker särskilt om den första strofen med frosten...
2016-01-15

  Chawa VIP
Fantastiskt Fantasifullt och Finurligt må jag säga! :) Tack för leken och promenaden bland orden och i den fina vinterbilden!
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP