Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot av dina tårar

Jag hör ekot av dina tårar
när dom landar på en ytbehandlad fasad
Känner smärtan i dina läppar
när dom missbrukar återanvända leenden
Som så många gånger förr
fångade jag dina ord, innan du blev stum
Men inte alltid hann jag med
dolda meningar i fantasifulla texter om hur det kunnat vart
Kanske är det just därför
du inte längre andas genom filter av död




Fri vers av SuzieQ
Läst 462 gånger
Publicerad 2004-09-15 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ