Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsasplockar undan tvätt



Låtsasplockar undan tvätt

Som jag nu upptäcker hade behövts blötläggas

Fläckarna gick inte bort

De sitter som berget

Fast i fibrerna för evigt ingjutna i förtvivlat stycke tyg

Jag stoppar undan det och tänker att ingen kommer märka

Ingen kommer se

Men så fort jag i fantasin öppnar linneskåpet ser jag fläckarna jag hade kunnat få bort

Om jag hade lagt skiten i blöt
















Fri vers (Fri form) av Sleepybulldog
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-29 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepybulldog
Sleepybulldog