Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i förmiddags vid sjön


Varligt


Jag går solgatan
framåt, ser inga skuggor
idag är jag stark

I morgon får jag bära
ljuset varligt och nära




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-05 13:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2016-02-08

  Maj-Lis VIP
En vacker text
2016-02-06

  ResenärGenomLivet
O, så fin tanka...underbar bild...
2016-02-06

  Anya VIP
Åhh så fint om den där inre styrkan som hux flux kan dyka upp. bara att tacksamt ta emot den.
2016-02-06

  ULJO
Fin text vid sjökanten.
2016-02-05

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker o hoppfull bild, om ljusets återkomst o kraft!

Härlig tanka om hur ljuset bär o ger oss styrka idag!
Men imorgon får vi bära det ömt o varligt...
Mycket tänkvärd o fin tanka!

2016-02-05

  Chawa VIP
En vacker och mångbottnad väl avmätt tanka att njuta av! Jag läser mod, frid och sann inneboende styrka och tacksamhet. Ljuset finns i överflöd men den första lilla flämtande lågan vi håller i kupade händer måste vi vara väldigt rädda om... Vackert foto också!
2016-02-05

    Dan Myrbeck
Finstämt avstämt
2016-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP