Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uttryck är funktionen för din inställning


Det starkaste tillståndet

Sårbarhet är att vara i en balanserad rörelse mellan plus och minus.




Fri vers av knappen
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-22 17:42



Bookmark and Share


  Schizooliza
Bildligt o fyndigt ja. Ligger nog själv inte så balanserad ännu oftast nere på minus just i sårbarhetens tillslag men klart att försoning o förlåtelse plussar på rejält.
2016-08-24

  WyS VIP
Medvetenhet, närvaro.
2016-07-14

    ej medlem längre
absolut- som
I, mellangärdet snurrar tombolan
med plus och minus, Ja+
2016-07-13

  mike irow
smart tanke---gillar....
2016-02-22

    ej medlem längre
bra,det stämmer det!
2016-02-22

  knappen
Det är mycket möjligt
2016-02-22

  SatansSon VIP
det här är väl inte fri vers. mer en aforism.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

knappen
knappen