Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets vessla

Toppen av isberget ser du med ditt tredje öga / det är din inre våg för det svarta och vita / vikten är dörren till nästa liv där din inkarnation poröst hålls ihop under din andliga resa som är du idag. Nu när isen inte längre täcker din kropp kan du känna mitt hjärta; det slår långsamt inuti allt. Mellan varje slag kan världar falla och resas / gömmas undan i mytologiska mönster som bara tas upp på elektriska frekvenser. De färdas genom naturen / mellan tid och rum / liv och död / svart och vitt.




Fri vers av knappen
Läst 302 gånger
Publicerad 2016-09-20 18:56



Bookmark and Share


  i af apa
on the road,
världar får falla...
2016-09-20

  Kozo
Ja, att ta till vara och förvalta det man "fått"...Att se mönstret och tro på det.
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

knappen
knappen