Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast bara så här års


Känner nästan sympati


En stor svart fluga
gloende och yrvaken
på min ytterdörr

Blir inte irriterad
känner nästan sympati




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-27 14:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt, våren är på väg!
2016-03-13

  Bibbi VIP
Underbara våren på gång.
2016-03-07

  Linda CH VIP
Ja! Våren är på gång!
2016-03-03

  ResenärGenomLivet
Ja, det är ett vårtecken så gott som något...härligt...
2016-03-02

  Bo Himmelsbåge
Jaa... en fluga gör ingen sommar...
men är ett säkert vårtecken...
visst kan man känna sympati för denna första budbärare...
men när hela tjocka släkten kommer surrande med värmen, är det inte lika kul!
Fint, känsligt o ödmjukt skrivet!
2016-03-01

    Dan Myrbeck
Tror den är sugen på att få
komma in och se Mello...
2016-02-29

  Anya VIP
hahaha Vad härligt att känna med en fluga. Humor och substans i denna.
2016-02-29

  ULJO
Ibland kan det mest skrämmande vara underbart. Ett tydligt vårtecken. Härligt.
2016-02-27

  Ingrid Trolle
Våren och dess tecken har
ett stort inflytande på oss.
Fint fångat ögonblick
2016-02-27

  Respons VIP
Det är nog ett vårtecken!
2016-02-27

  Palett
Bra om en första vårhälsning !
2016-02-27

  mike irow
tankar flyger för mig...fint...
2016-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert sagt
av Dig...
2016-02-27

  Chawa VIP
Vem kan bli irriterad över ett vårtecken så här års :) Fin och tänkvärd tanke och tanka!
2016-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Vårens positiva inverkan!
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP