Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja det är väl mest hur jag känner mig just nu har plockat orden lite överallt


1.0 i synskärpa,

Jag ville ha den breda vägen, 1.0 i synskärpa
jag ville ha klichéerna, fotöljen

Det kallas att bli
v u x e n

Det är meningen att du ska bli arg, ge mig kramp
och mata mig med plommon i samma färg som blåmärken
Ge mig stämpeln \"PERVERS\"
och säga:
\"Det finns speciella avdelningar för sådana som du\"
men nej, Jag är återanvänd

Jag nummer två; den andra sidan
jag har överlevt mitt skeppsbrott




Fri vers av Blodsekund
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-01 19:45



Bookmark and Share


  Mindfuck
Helt jävla underbar helt enkelt!
2007-09-13

  Mindfuck
Helt jävla underbar helt enkelt.
2007-09-13

  Mindfuck
Helt jävla underbar helt enkelt.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund