Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ditt andningsorgan

Jag lyssnar
på ljudet av
din tredje lunga

och långsamt
formas jag till dess
skepnad,

för numera
är jag ditt

andningsorgan.




Fri vers av Blodsekund
Läst 628 gånger
Publicerad 2005-09-15 15:24



Bookmark and Share


  Dilsewat
Fin rytm... vacker skepnad... intresseväckande tankeväckande...
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund