Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra (mina?) små egenheter

Jag är faktiskt ganska så knäpp
i min ensamhet
Jag pratar med träden, vinkar åt andar
drömmer om björnsex

Flörtar med mig själv i spegeln
kliar mig i hårbotten
Insuper mina egna odörer
och njuter av det?

Jag smaskar i mig maten
rapar utan ångest
fiser i matron
utan att må dåligt

Skulle allt detta göras i min närhet
skulle jag må illa av synen
skrika ohyfs, dölja min egen odör
och skylla på hunden

Såna är vi allihopa
men det är så hemligt
och för guds skull låt det vara det
låt oss ha våra egenheter ifred!!!




Fri vers av Deni
Läst 391 gånger
Publicerad 2004-09-18 17:40



Bookmark and Share


  Markattan
Så sant och så bra! Men det är nog säkrast att vi får ha våra egenheter i fred, som du säger ;o)
2005-01-20

    Flickan med den glittrande fasaden
även fast det är mycket humor i den så är dn ändå djup i mina ögon. att man inte vågar visa vad man egentligen gör. Fortsätt skriva! :)
2004-09-21

    Agneta
:)
2004-09-20

    Yfemia
Så uppriktig, komisk och härlig att läsa. Helt underbar!!!
2004-09-20

  Hans w-art Westlund VIP
den har humor och självironi men även ett budskap. bäst idag. ska rekomenderas!
2004-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni